Lëvizni lart

PROSOUND SALES

Sisteme Audiovizuale

PROSOUND e filloi aktivitetin e saj në vitin 2006, nxitur nga dashuria dhe pasioni për botën audio-vizuale. Që nga ai moment kompania është rritur gradualisht duke siguruar jo vetëm produktet dhe përvojen më të mirë në treg, por duke sjellë gjithashtu ide dhe risi inovative.

Oferta
Prosound Sales - Partnerët
Jeni Partnerë?
Projekte
Lift Steak & Rooftop Bar
Lift Steak & Rooftop Bar

Lift Steak & Rooftop Bar ndodhet në Qendrën e Biznesit ABA në Tiranë, në pronësi dhe operim të Grupit Revo…

SACHCAFFÉ
Valbona Resort & Spa
Ujvara Resto Lounge & Gourmet
Veranda Apollonia Ksamil
Lift Steak & Rooftop Bar
Amare Hotel
3 Ishujt Ksamil
West Bar Lounge
Shtëpia e Midhjeve
Poda King
D’Amour Beach Bar
Rooftop Lounge Bar – DIAMOND HILL RESORT & SPA
Ferma 100
Grand Bar
Bar Lounge Moet
Saranda International Hotel
Hard Rock Cafe Saranda
Bar Art Akademia
Salt Tirana
Posh Lounge
Palace Hotel & Spa
Grand Panevino
Luva Bistro
Tribe Restaurant
×
Shopping Cart
Close
Cart
  • No products in the cart.
Your cart is empty
Please add several products to your shopping cart before proceeding with your purchase.
Browse our store categories to discover new arrivals and special offers.