Lëvizni lart

Amare Hotel

Hoteli me i ri ne bregdetin e shengjinit i beson departamentit shitjeve te kompanis Prosound studimin, zbatimin dhe konfigurimin.

Projekti: Amare Hotel

Vendodhja: Shëngjin, Lezhë

Sisteme Audio 

I vendosur në Shëngjin, 300 m nga plazhi, Hoteli Amare ofron jo vetëm strehim por edhe shërbim cilësor në restorant, parkim privat falas dhe një zonë plazhi privat. Ky hotel me 4 yje ofron hapësirë për ruajtjen e bagazheve dhe WiFi falas.
Hoteli më i ri në bregdetin e Shëngjinit i besoi Departamentit të Shitjeve të Kompanisë Prosound, e cila mori përsipër studimin, zbatimin dhe konfigurimin e sistemeve audio.

Në këtë projekt janë instaluar:

  • 1 x QSC MP-M80 Music and Paging Mixer. 

Përzierësit e muzikës dhe paging QSC MP-M janë mikser/procesorë të arkitekturës fikse që ofrojnë aftësi të pashembullt duke kombinuar lehtësisht konfigurimin dhe funksionimin. Produktet mundësojnë audio me cilësi të lartë nga çdo burim i vendosur në zona të ndryshme. Funksionet e aparaturave mbështetin aplikacionet që kërkojnë përforcim të audios gjatë prezantimeve ose konferencave.

  • 3 x QSC Multifunction Controller- MP-M White.

Kontrollorët MP-MFC janë kontrolle intuitive që montohen në mur për të mundësuar rregullime të personalizueshme të sistemit për përzierësin e muzikës dhe paging të serisë MP-M. Projektuesit mund të konfigurojnë këto pajisje periferike të kontrollit për t’u siguruar përdoruesve më shumë ose më pak kontroll mbi sistemin e audios, sipas nevojës.

Volumi dhe burimi muzikor kontrollohen veç në 4 zona: Bar, Restorant, Rescepsion, Hotel.

  • 2 x QSC ISA300Ti Power Amplifier.

Karakteristikat:
Daljet me rezistencë të ulët plus daljet e izoluara 25, 70 dhe 100 volt për sistemet audio të shpërndara.
Kontrollet e fitimit të panelit të pasmë për rezistencën ndaj ngacmimeve; Detentet 2-dB lejojnë cilësime të shpejta dhe të përsëritshme.
Lidhës hyrës të stilit Euro të shkëputur.
DataPort V2 për përdorim me aksesorët e përpunimit të sinjalit të pajtueshëm me DPV2 (XC-3, SF-3, LF-3) dhe DSP-3/DSP-4 (me furnizim me energji të jashtme).
Kufizues të pavarur, të kapshëm për shtrembërim të zvogëluar.
Filtrat e zgjedhur me kalim të lartë (50 Hz ose 75 Hz) mbrojnë altoparlantët dhe parandalojnë ngopjen e transformatorit të altoparlantëve, me efekt minimal.
Treguesit e panelit të përparmë përfshijnë fuqinë, sinjalin dhe kapësen.
Lidhës të daljes së shiritit të mbuluar për sigurinë.
Tifoz automatik me kërkesë me shpejtësi të ndryshueshme: funksionim normal i qetë, me ftohje maksimale kur është e nevojshme.
Rrjedha e ajrit nga mbrapa ndihmon pjesën e përparme për të mbajtur të ftohtë të raftin të pajisjeve.
Mënyrat e funksionimit stereo, ura ose paralele.
Qark mbrojtës gjithëpërfshirës duke përfshirë DC, infrasonik, mbingarkesë termike dhe mbrojtje nga qarku i shkurtër.

  • 25 x Apart cm20dt.

Altoparlanti i integruar me dy drejtime CM20DT 6.5 ”mund të përdoret në mënyra 16 ohm ose 70/100 volt. Transformatori me cilësi të lartë 70/100 volt është i pajisur me një afishe të lehtë përgjimi.
Ngjyrat e transformatorit janë rreshtuar me kabllot që lidhin lidhësin Quick Fit, një lidhës i dobishëm instaluesi përmes terminalit shtytës. Në përdorim 16 ohms, mund të lidhni paralelisht deri në 4 altoparlantë në secilin kanal të një amplifikatori standard 4 ohms. Grila e hollë e lyer me bojë e bën CM20DT altoparlantin përfundimtar për dizajnin e integrimit të brendshëm.

Specifika teknike: 

Diametri i jashtëm në mm: 210, Prerje në mm: 186, Sistemi i altoparlantëve: dy rrugësh, Material koni woofer: poliopropilen, Rezistenca në ohm: 16 ohm, Fuqia RMS me rezistencë të ulët: 30 watt

  • 1 x Musicast WXAD-10.

Thjesht lidhni WXAD-10 me sistemin tuaj audio aktual dhe bëjeni të gjithë sistemin tuaj të zgjuar! Luajtja e muzikës pa telefon, me Bluetooth® dhe Airplay®, shërbimet e transmetimit të muzikës mund t’i shijoni si kurrë më parë. Ju mund të shtoni komponentët tuaj audio në botën e MusicCast dhe të zgjeroni pafundësisht mundësitë tuaja për të dëgjuar muzikë.

WXAD-10 sjell funksione të reja inteligjente në sistemin tuaj aktual, duke e çuar atë përtej kufizimeve të së kaluarës dhe duke e bërë me të vërtetë “të zgjuar” me të gjitha opsionet e reja.

Artikuj të ngjashëm
×
Shopping Cart
Close
Cart
  • No products in the cart.
Your cart is empty
Please add several products to your shopping cart before proceeding with your purchase.
Browse our store categories to discover new arrivals and special offers.