Record Player Audizio RP330 Black

283.22

In stock

SKU: 102-178
Categories: ,
Share:
Description
Specifications
Description

Gramafoni Audizio RP330 me bokse të integruar është elegant në dizajn. Ky gramafon është i pajisur me dy altoparlantë stereo me fuqi 50 W, kjo ju jep një grup të plotë tingulli dhe gjithashtu fuqi të mjaftueshme për të mbushur dhomat më të mëdha në shtëpi me muzikën tuaj të preferuar. RP330 luan vinile me 3 shpejtësi (33 1/3, 45, 78 RPM) dhe është i pajisur me teknologjinë e integruar BT për të transmetuar muzikë me valë nga çdo pajisje e aktivizuar BT.

Specifications
The item has been added to the wishlist View wishlist
Item removed from wishlist