Record Player Audizio RP340 Black

210.70

In stock

SKU: 102-180
Categories: ,
Share:
Description
Specifications
Description

Gramafoni Audizio RP340 Hi-Fi i pajisur me një pjatë alumini me përmasa të plota, një krah të balancuar prej alumini të zi mat dhe një fishek magnetik lëvizës Audio Technica me ndjeshmëri të lartë. Ky rekord player me cilësi të lartë ka një strehë të fortë prej druri të punuar me dorë dhe është i pajisur me një mbulesë pluhuri transparente të lëvizshme. Cilesia e gjilperes e ben kete gramafon nje nga produktet me te mira.

Specifications
The item has been added to the wishlist View wishlist
Item removed from wishlist