Record Player Audizio Tulsa Audio Centre

165.62

 

In stock

SKU: 102-194
Categories: ,
Share:
Description
Specifications
Description

Audizio Tulsa Audio Centre with Record Player DAB RadioAudizio Tulsa , gramafon radio është kombinimi perfekt i stilit vintage dhe teknologjisë moderne. Ky sistem audio gjithëpërfshirës është krijuar për t’ju dhënë më të mirën nga të dy botët, me pamjen e tij elegante retro dhe veçoritë e përparuara. Dëgjoni meloditë tuaja të preferuara me radio DAB+ që ofron stacione sinjalesh me cilësi të lartë në shtëpinë tuaj. Dëgjoni stacionet tuaja të preferuara të radios me radion e zakonshme portative FM kur jeni jashtë zonave të transmetimit dixhital. Me teknologjinë BT 5.0 Wireless, luani muzikë direkt nga telefoni juaj inteligjent, tableti ose kompjuteri juaj.

Specifications
The item has been added to the wishlist View wishlist
Item removed from wishlist