Record Player Fenton RP102A Aluminium

93.10

 

In stock

SKU: 102-163
Categories: ,
Share:
Description
Specifications
Description

Mobilizoni muzikën tuaj me gramafonin Fenton RP102A. Ky gramafon multifunksional është ideal për të dëgjuar koleksionin tuaj të vinilëve ose për t’i konvertuar ato në muzikë MP3. Thjesht lidhni gramafonin me kompjuterin nëpërmjet kabllos USB të dhënë. Ju mund të konvertoni skedarë vinyl në skedarë dixhitalë në kompjuter vetë përmes softuerit të regjistrimit dhe redaktimit USB, Audacity (përfshirë). Marrësi i integruar Bluetooth ju lejon të transmetoni wireless muzikën dixhitale nga celulari , tableti , PC ose pajisje të tjera me lidhje Bluetooth në bokset stereo të integruara .

Specifications
The item has been added to the wishlist View wishlist
Item removed from wishlist