Q Acoustics 3030i Bookshelf Carbon Black (Pair)

575.04

Out of stock

SKU: QA3536
Share:
Description
Specifications
Description

Q Acoustics 3030i është projektuar për të dhënë tinguj bass, goditës të fortë, por të përgatitur bukur nga një kabinet kompakt dhe i matur.

Specifications
Fuqia e amplifikuar 25-75 WImpedance 6 OhmsSensitivity 88Db
The item has been added to the wishlist View wishlist
Item removed from wishlist