Vonyx WM82 Wireless Handheld Microphone System

195.02

Set dixhital i mikrofonit wireless me 2 kanale UHF me 2 mikrofone dore

In stock

SKU: 179-212
Share:
Description
Specifications
Description
Sistemi i mikrofonit me valë UHF me frekuencë fikse 2 kanalesh, duke përfshirë dy mikrofona dore. Ideale për sistemet që kërkojnë lirinë e dy mikrofonave pa tel të pavarur me një çmim ekonomik. Një rreze prej 50 metrash ose më shumë mund të arrihet në kushte ideale. Ideale për ata që kanë nevojë të lëvizin.
  • Marrës kompakt UHF dhe dy mikrofona dore
  • Marrës i dyfishtë me ekran blu
  • Çdo kanal ka kontroll të volumit
  • Transmetues me ekran blu që tregon treguesin e frekuencës dhe baterisë së ulët.
  • 2x dalje të balancuara XLR dhe një dalje e vetme përzierje e pabalancuar 6,3 mm
  • Supplied in robust plastic carrying case
Specifications
The item has been added to the wishlist View wishlist
Item removed from wishlist