Vonyx WM82C Wireless Handheld & Bodypack Microphone System

146.02

Set mikrofonash Digital UHF 2-Kanal Wireless me handheld & bodypack

In stock

SKU: 179-215
Share:
Description
Specifications
Description
2-channel fixed frequency UHF wireless microphone systems, including handheld microphone and bodypack transmitter with headset microphone. Ideale për sistemet që kërkojnë lirinë e dy mikrofonave pa tel të pavarur me një çmim ekonomik. Një rreze prej 50 metrash ose më shumë mund të arrihet në kushte ideale. Ideale për ata që kanë nevojë të lëvizin.
  • Compact UHF receiver with handheld microphone and bodypack
  • Marrës i dyfishtë me ekran blu
  • Çdo kanal ka kontroll të volumit
  • Transmetues me ekran blu që tregon treguesin e frekuencës dhe baterisë së ulët.
  • 2x dalje të balancuara XLR dhe një dalje e vetme përzierje e pabalancuar 6,3 mm
  • Supplied in robust plastic carrying case
Specifications
The item has been added to the wishlist View wishlist
Item removed from wishlist