D’Amour Beach Bar

  • Home
  • Portfolio Item
  • D’Amour Beach Bar
Beach bar-i më i ri në vijën bregdetare të qytetit të Durrësit, D’ amour i besoi kompanisë sonë, Prosound në sektorin e shitjes për zbatimin dhe konfigurimin e sistemeve të audios.
June 9, 2021
Në këtë projekt janë instaluar:

6 copë altoparlante pasivë lvx p8 të markës së njohur italiane dBTechnologies të madhësisë 8 inch.

2 copë subwoofer-a pasivë lvx psw15 të markës së njohur italiane dBTechnologies të madhësisë 15 inch.

Projekte të tjera
Clear Filters
Grand Bar
Hard Rock Cafe Saranda
Bar Art Akademia