Equos Resort

  • Home
  • Portfolio Item
  • Equos Resort
Prosound Sales ka bërë të mundur zbatimin dhe konfigurimin të sistemeve audio në Equos Resort.
August 3, 2020

Sistemi Audio  Public Address & Foreground Music:

71 x Bokse Hinke Apart MPLT32-G. Hinke dy rrugëshe me fuqi 32 watt @ 100 volt dhe presion zëri deri ne 113 dB.

5 x  QSC ISA 300, Amplifikator me 2 kanale dhe fuqi 300 watt për secilin kanal.

1 x Apart AUDIOCONTROL 12.8, Audio Control Matrix with DSP, 12 inputs + 8 outputs.

1 x Apart DIMIC1, All call digital paging station.

3 x Apart DIWAC Digital programmable wall control for AC12

.8/AUDIOSYSTEM8.8

1 x Dbx DJDI. DI për lidhjen e sinjalit audio.

1 x Synq SMI-84, mikser audio I

1 x Rack 12U, Rack për amplifikatoret me 12 njësi.

Sistemi audio në restorant:

15 x JBL Control 65P/T. Boks i varur, me fuqi 75 watt RMS @ 8 ohm.

3 x JBL Control 60PS/T. Subwoofer i varur, me fuqi 150 watt RMS @ 8 ohm.

2 x Crown XLI2500. Amplifikator 2 x 500 watt @ 8 ohm.

1 x Crown XLI1500. Amplifikator 2 x 450 watt @ 4 ohm.

1 x dbx PA2. Processor audio, crossover, eq, limiter, compressor.

1 x DJM-250MK2. Pioneer mikser me dy kanale

1 x RACK 12U. Rack per amplifikatoret me kapacitet 12 njësi.

Sistemi Audio në Pishinën e Dallgës:

4 x STX835 JBL. Boks tre rrugësh me dy altoparlante 15″ për frekuencat e ulta, një altoparlant 8″ për frekuencat e mesme dhe një driver për frekuencat e larta me bobine 3″. Fuqia 1600 watt RMS, 3200 watt Program dhe 6400 watt Peak.

4 x STX818S JBL. Subwoofer me një altoparlant 18″ dhe fuqi 1000 watt RMS, 2000 watt Program dhe 4000 watt Peak.

3 x XTI6002 Crown. Amplifikator me dy kanale dhe fuqi 2100 watt për kanal në 4 ohm. Sistemi dixhital për menaxhimin e crossover, EQ, GEQ, Limiter, Compressor, Delay etj.

1 x RACK 12U. Rack për amplifikatoret me 12 njësi.

Projekte të tjera
Clear Filters
Mango Beach