Ferma 100

  • Home
  • Portfolio Item
  • Ferma 100
Prosound Sales, pasi ka studiuar ambientin, ka propozuar instalimin e altoparlanteve të markës së njohur Martin Audio (brand Anglez), të cilat kanë rezultuar zgjedhje e duhur për të plotësuar kërkesat dhe pritshmëritë e klientit.
March 11, 2021

Prosound Sales, pasi ka studiuar ambientin, ka propozuar instalimin e altoparlanteve të markës së njohur Martin Audio (brand Anglez), të cilat kanë rezultuar zgjedhje e duhur për të plotësuar kërkesat dhe pritshmëritë e klientit.

Instalim, Konfigurim

Pjesa e brendshme:

Janë instaluar 4 x Adorn A55 duke lejuar që tingulli të shpërndahet në mënyrë të barabartë dhe të mjaftueshme për kapacitet rreth 20 personash.

Pjesa e jashtme:

Në pjesën e jashtme janë përdorur tek hyrja kryesore e restorantit 2 x Adorn A55, gjithashtu janë përdorur 6 x Adorn A55 në pjesën e verandës për kapacitet rreth 80 personash.

Kontrolli:

Nuk mund të mungonin dhe amplifikatoret e Crown_Audio të modelit XLS1002, të cilët japin energjinë dhe fuqinë e plotë për të patur tinguj më të mirë nëpërmjet altoparlanteve. Kjo bën që volumet në zona të ndryshme të ambjenteve të komandohen shumë lehtë.

Projekte të tjera
Clear Filters
Grand Bar
Hard Rock Cafe Saranda
Bar Art Akademia