Lift Steak & Rooftop Bar

  • Home
  • Portfolio Item
  • Lift Steak & Rooftop Bar
Kategoria:
Bar Restorant
Sisteme te instaluara:
Sistemi Audio
Klient:
Lift Steak & Rooftop Bar
Vendndodhja:
Tiranë
March 13, 2022

Lift Steak & Rooftop Bar ndodhet në Qendrën e Biznesit ABA në Tiranë, në pronësi dhe operim të Grupit Revo Hospitality.
Sistemi audio i perdorur u bazua në seritë BlacklineX dhe CDD (Coaxial Differential Dispersion).
Produktet e perdorura:
Blackline X8
SX112
CDD8
CDD10
Për më shumë informacione mbi këtë projekt, klikoni në artikullin e publikuar nga Martin Audio.

Projekte të tjera
Clear Filters
Grand Bar
Hard Rock Cafe Saranda
Bar Art Akademia