Mikrofon Wireless Vonyx WM82B me 2 Bodypacks

Original price was: L15,900.Current price is: L13,900.

In stock

SKU: 179-214
Categories: , ,
Share:
Përshkrimi
Specifikimet
Përshkrimi
Vonyx WM82B është një sistem mikrofoni me valë UHF me frekuencë fikse me 2 kanale, duke përfshirë dy bodypacks, kufje dhe mikrofona me kapëse lidhëse. Ideale për sistemet që kërkojnë lirinë e dy mikrofonave pa tel të pavarur me një çmim ekonomik. Një rreze prej 50 metrash ose më shumë mund të arrihet në kushte ideale. Ideale për ata që kanë nevojë të lëvizin.
  • Marrës kompakt UHF dhe 2 paketa trupore
  • Furnizohet me 2 kufje dhe 2 mikrofona lidhës
  • Marrës i dyfishtë me ekran blu
  • Çdo kanal ka kontroll të volumit
  • 2x dalje të balancuara XLR dhe një dalje e vetme përzierje e pabalancuar 6,3 mm
  • Supplied in robust plastic carrying case
Specifikimet
BrandVonyx
Product colourBlack
Output connections6.3mm Jack, XLR (3-pin)
Microphone channels2 fixed channels
Dynamic range>85dB
Frequency863.100 MHz, 864.500 MHz
Frequency headset (bodypack)863.100 MHz, 864.500 MHz
Frequency response30 – 20.000 Hz
RF output<10mW
Signal-to-noise ratio>96dB
THD<0.5%
Batteries3V (2x AA)
Power supply100-240VAC 50/60Hz (12V Adapter)
Dimensions: Receiver176 x 130 x 42mm
Dimensions: Body pack115 x 65 x 20mm
Weight1.75
Weight: Receiver0.3
Weight: Bodypack0.1
Artikulli u shtua në listën e dëshirave Shiko listën e dëshirave
Artikulli u hoq nga lista e dëshirave