Boks Bookshelf Yamaha NS-B700PW (Pair)

L29,900

In stock

SKU: ZF00340
Share:
Përshkrimi
Specifikimet
Përshkrimi

Yamaha NS-700PW japin tingull kaq dinamik dhe të gjallë, sa duket drejtpërdrejt. Një nga arsyet kryesore për këtë është dizajni joparalel i kabineteve. Në projektimin e tyre, ekipi i altoparlantëve Yamaha synoi të maksimizonte qartësinë e zërit dhe imazhin, duke minimizuar valët e brendshme të qëndrimit. Ata patën sukses me një panel të sipërm të rrumbullakosur që ndihmon në reduktimin e valëve vertikale në këmbë dhe një formë trapezoidale që shërben për të zvogëluar ato horizontale. Rezultati është një tingull shumë i natyrshëm dhe i shtrirë, duke i bërë altoparlantët NS-700 të shkëlqyer si për muzikë me shumë kanale të çdo zhanri, ashtu edhe për përdorim në kinemanë shtëpiake

Specifikimet
Artikulli u shtua në listën e dëshirave Shiko listën e dëshirave
Artikulli u hoq nga lista e dëshirave