Yamaha NS-BP301 Bookshelf Black

L23,900

Yamaha NS-BP301 2-Way Bookshelf

Out of stock

SKU: 4957812591744
Share:
Përshkrimi
Specifikimet
Përshkrimi

Yamaha NS-BP301 u krijua posaçërisht për të nxjerrë në mënyrë optimale bukurinë e burimeve muzikore. Përdorimi i të njëjtit material diafragmë si altoparlantët e nivelit të lartë të serisë Soavo të Yamaha, dhe rregullimi i imët që i jep përparësi ndjenjës luksoze tre-dimensionale të hapësirës, ​​u siguron këtyre altoparlantëve ndjenjë të shkëlqyer stereoskopike dhe lokalizim të tingullit për kënaqësi optimale muzikore – të fokusuar në rezolucion të lartë dhe audio me teksturë të dendur të rangut të mesëm, duke riprodhuar me saktësi fushën e zërit me thellësi të mahnitshme.

Specifikimet
Artikulli u shtua në listën e dëshirave Shiko listën e dëshirave
Artikulli u hoq nga lista e dëshirave