Lëvizni lart

Rreth Nesh

E vetmja mënyrë për bërë një punë shkëlqyer është ta duash atë bën!

PROSOUND e filloi aktivitetin e saj në vitin 2006, nxitur nga dashuria dhe pasioni për botën audio-vizual. Që nga ai moment kompania është rritur gradualisht duke siguruar jo vetëm produktet dhe përvojen më të mirë në treg, por duke sjellë gjithashtu ide dhe risi inovative. Në këtë mënyrë PROSOUND vendosi standarte të reja në tregun audio-vizual në Shqipëri.

Misioni ynë

Misioni ynë kryesor është të
përmbushim kërkesat e klientëve dhe të ofrojmë një shërbim të përkryer, për këtë ne do të vazhdojmë të përmirësojmë më tej aftësitë tona operacionale, të zhvillojmë njerëzit e ekipit tonë si dhe të investojmë në tekonologji të reja.

Vizioni ynë

Vizioni ynë është të vazhdojmë të udhëheqim në tregun profesional audiovizual duke siguruar produkte dhe shërbime cilësore për klientët tanë si dhe për të qënë një partner i besueshëm për kontraktuesit e tjerë.

Vizioni ynë

Vizioni ynë është të vazhdojmë të udhëheqim në tregun profesional audiovizual duke siguruar produkte dhe shërbime cilësore për klientët tanë si dhe për të qënë një partner i besueshëm për kontraktuesit e tjerë.

Inovacioni

Inovacioni ka qënë dhe është
thelbësor për kompaninë tonë. Ai
është katalizatori për rritje, ndaj
çdo ide e re, proces apo zgjidhje
më e mirë, aplikohet nga ne për të plotësuar kërkesat e reja apo dhe nevojat 3 ekszistuese të tregut.

Inovacioni

Inovacioni ka qënë dhe është
thelbësor për kompaninë tonë. Ai
është katalizatori për rritje, ndaj
çdo ide e re, proces apo zgjidhje
më e mirë, aplikohet nga ne për të plotësuar kërkesat e reja apo dhe nevojat 3 ekszistuese të tregut.

Brandet Tona

Duke u përpjekur të jemi pranë jush me produktet më cilësore në tregun e pajisjeve audio-vizive, ne kemi bërë të mundur vendosjen e urave lidhëse me markat më të mira ndërkombëtare.

Çertifikata dhe çmime tjera

Prosound prej vitesh ofron standarte ndërkombëtare për garantimin e cilësisë së produkteve dhe shërbimeve. Stafi ynë është i kualifikuar për të ofruar shërbim profesional dhe për ti dhëne zgjidhje cdo projekti, ndaj në mënyrë të vazhdueshme trajnohet nga partnerët tanë për produktet që ne ofrojmë!

×
Shopping Cart
Close
Cart
  • No products in the cart.
Your cart is empty
Please add several products to your shopping cart before proceeding with your purchase.
Browse our store categories to discover new arrivals and special offers.